I-V: 8:30 - 17:30
Iki nemokamo pristatymo likoLiko 45 EUR

Užsisakykite prekių už 45 EUR ir daugiau – pristatysime nemokamai!

Privatumo politika

Ši privatumo politika nustato MB Samteka, juridinio asmens kodas 304890890, buveinės adresas Chemijos g. 29H, LT-51333 Kaunas, elektroninio pašto adresas info@samteka.lt  (toliau – Valdytojas), vykdomo interneto svetainės www.ciaosole.lt lankytojų ir kitų duomenų subjektų asmens duomenų tvarkymo sąlygas. Aktualios privatumo politikos redakcijos taikymo pradžios data yra nurodyta viršutinėje šio internetinio puslapio dalyje. 

Interneto svetainės lankytojų ir kitų duomenų subjektų asmens duomenys yra tvarkomi vadovaujantis 2016 m. balandžio 27 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamento (ES) 2016/679 dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo ir kuriuo panaikinama Direktyva 95/46/EB (toliau – „Reglamentas“), Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo (toliau – „ADTAĮ“), Lietuvos Respublikos elektroninių ryšių įstatymo (toliau – „ERĮ“) ir kitų tiesiogiai taikomų teisės aktų, reglamentuojančių asmens duomenų apsaugą, nuostatomis, taip pat duomenų apsaugos priežiūros institucijų (Lietuvoje – Valstybinės duomenų apsaugos inspekcijos) nurodymais.

Interneto svetainėje yra nuorodų į Valdytojui nepriklausančias interneto svetaines. Valdytojas nėra atsakingas už šių svetainių taikomas privatumo politikas, todėl rekomenduojame būti aktyviems ir susipažinti su interneto svetainių, į kurias esate nukreipiami, privatumo politikomis.

INTERNETO SVETAINĖS LANKYTOJŲ ASMENS DUOMENYS, SLAPUKŲ NAUDOJIMAS

Slapukai

Interneto svetainėje yra naudojami slapukai, kurie mums reikalingi, kad galėtume:

užtikrinti galimybę Jums patogiau ir efektyviau naršyti mūsų svetainėje bei pateikti Jums naudingus pasiūlymus. Svetainėje naudojame šių rūšių slapukus:

RŪŠIS

PAVADINIMAS

FUNKCIJOS

GALIOJIMO LAIKAS

Sesijos slapukai

PHPSESSID

Šiame slapuke nėra saugoma jokie asmens duomenys. Slapukas skirtas svetainės funkcionalumui užtikrinti ir yra ištrinamas kai vartotojas uždaro naršyklės langą

Galioja iki sesijos naršymo pabaigos. 

Nuolatiniai slapukai

CookieConsent

Saugo vartotojo duomenis apie jo cookie politiką

Slapukas galioja 1 metus po sutikimo su slapukais.

 

wordpress_test_cookie

Slapukas naudojamas patikrinti ar jūsų naršyklė priima ar blokuoja slapukus.

Sesijos slapukas. Ištrinimas kai uždarote savo naršyklės langą.

 

wordpress_*

Saugo jūsų prisijungimo duomenis užšifruotoje formoje.

Sesijos slapukas. Ištrinimas kai uždarote savo naršyklės langą.

 

wordpress_logged_in_*

Saugo jūsų prisijungimo duomenis užšifruotoje formoje. WordPress naudoja šį slapuką kad suprastų kai esate prisijungę ir kas esate

Slapukas ištrinimas uždarius naršyklės langą.

 

wp-settings-*, wp-settings-time-*

Saugo tekstą indikuojantį jūsų pageidautinus nustatymus.

Slapukai galioja apie metus.

 

ywsl_wp_session

Saugomas sesijos ID. Slapukas naudojamas jeigu jungiamasi prie el. parduotuvės paskyros per Facebook.

Slapukas galioja 12 val. arba tol kol yra prisijungta prie pakyros.

Rinkodaros slapukai

_ga

Google Analytics slapukas. Slapukas priskiria vartotojui unikalų ID, ir vėliau yra naudojamas parengti ataskaitoms apie vartotojų aktyvumą svetainėje.

Slapukas galioja 2 metus.

 

_gat 

Google Analytics slapukas. Naudojamas siekiant sumažinti užklausų greitį ir pagerinti svetainės funkcionalumą.

Slapukas galioja 10 min.

 

_gid 

Google Analytics slapukas. Slapukas renka statistinę informaciją apie naudotoją ir jo elgseną svetainėje, svetainės gerinimo tikslais. Slapukas suteikia vartotojui unikalų ID pagal savo apskaitos logiką, nėra renkami jokie asmens duomenys.

Slapukas galioja 24 val.

 

_fbp

Facebook slapukas. Slapukas renka informaciją apie naudotoją ir jo elgseną elgseną svetainėje, naudojamas pakartotinei rinkodarai.

Slapukas galioja 3 mėnesius

 

_hjlncludedlnSample

Hotjar slapukas. Slapukas renka informaciją apie naudotojo elgseną svetainėje, kur jis naršo ir ką spaudžia. Informacija naudojama statistiniams duomenims.

Slapukas galioja 1 metus 

El. parduotuvės slapukai

wp_woocommerce_session_*

Naudojams krepšelio ID (identifikacinio numerio) nustatymui galioja 24 val.

 

woocommerce_cookie_hash

Naudojama krepšeliui atvaizduoti galioja 24 val.

 

woocommerce_items_in_cart

Naudojama krepšelio etapui nustatyti galioja 24 val.

Slapukus apriboti ar užblokuoti galite valdydami savo interneto naršyklės nustatymus. Jeigu norite, kad interneto svetainės jūsų įrenginyje netalpintų visiškai jokių slapukų, pritaikykite savo interneto naršyklės nustatymus taip, kad jums būtų pranešta prieš patalpinant bet kokį slapuką arba interneto naršyklė atmestų visus slapukus. Nustatymus turėsite atskirai pritaikyti kiekvienai kiekvieno įrenginio interneto naršyklei. 

Uždraudę bet kokį slapukų naudojimą ar apriboję jų naudojimą, galite negauti norimų paslaugų arba negalėti naudotis interneto svetainės funkcionalumais. 

Išsamesnę informaciją apie slapukus, jų veikimo principus ir nustatymus galite rasti interneto svetainėje http://www.allaboutcookies.org.

 

KOMUNIKACIJOS ĮRANKIAI

Interneto svetainėje yra sudaroma galimybė susisiekti su Valdytoju šiais būdais: elektroniniu paštu info@samteka.lt; telefonu  +37069459081.

 

INTERNETO SVETAINĖS VARTOTOJŲ ASMENS DUOMENYS

Naudojami slapukai gali išsaugoti Jūsų informaciją, kurią pateiksite pildant užklausų formą: jūsų vardas; tel.; el. paštas; numatomas vartotojų skaičius. Ji vėliau galimai bus panaudota ateities korespondencijai.

Be jūsų pateikiamos informacijos, renkame informaciją apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine.  Pavyzdžiui, galime rinkti toliau nurodytą informaciją:

  1. informacija iš trečiųjų šalių šaltinių. Mes galime gauti informacijos apie jus iš viešųjų ir komercinių šaltinių (kiek tai leidžia galiojantys teisės aktai) ir susieti ją su kita informacija, kurią gauname iš jūsų arba apie jus;  
  2. Valdytojas renka ir toliau tvarko šiuos Jūsų asmens duomenis, kuriuos Jūs netiesiogiai pateikiate, registruodamiesi ir (ar) užsakydami paslaugas svetainėje, t.y. šie duomenys yra automatiškai surenkami iš Jūsų naudojamų kompiuterių ir (ar) mobiliųjų įrenginių, Jums prisijungus prie svetainės: prisijungimų IP adresai ir laikai, vartotojo naudojama naršyklė ir jos versija, žiniatinklio svetainės, kuriose lankėtės prieš patekdami į mūsų svetainę, duomenys apie paslaugų naudojimą, pvz., duomenys, surinkti naudojant slapukus ir panašias technologijas, susijusias su naršymu internete ir pan.

Nurodyti Jūsų asmens duomenys yra saugomi Valdytojo bei Jūsų bendradarbiavimo laikotarpiu (paslaugų teikimo metu) ir priklausomai nuo duomenų, iki vienerių metų nuo šio laikotarpio pabaigos. Šie duomenys gali būti saugomi ilgesnį laiką, jei yra kitų teisinių pagrindų tokiam saugojimo laikotarpiui. 

  

INFORMACIJA APIE TEISES

Visi asmenys, kurių asmens duomenis tvarko Valdytojas, turi teisę:

  • Susipažinti su savo duomenimis kaip jie yra tvarkomi (teisė susipažinti);
  • Reikalauti ištaisyti arba, atsižvelgiant į asmens duomenų tvarkymo tikslus, papildyti asmens neišsamius asmens duomenis (teisė reikalauti ištaisyti neteisingus arba netikslius savo asmens duomenis);
  • Reikalauti, kad Valdytojas nepagrįstai nedelsdamas ištrintų su juo susijusius asmens duomenis (jei tai galima) (teisė „būti pamirštam“);
  • Apriboti savo duomenų tvarkymą arba sustabdyti savo duomenų tvarkymo veiksmus (išskyrus saugojimą) (teisė apriboti asmens duomenų tvarkymą);
  • Turi teisę į duomenų perkėlimą (teisė į duomenų perkeliamumą);
  • Turi teisę nesutikti su duomenų tvarkymu numatytais atvejais;
  • Turi teisę nebūti automatizuotai vertinamam ir profiliuojamam;
  • Teisė paduoti skundą priežiūros institucijai.

Valdytojas gali nesudaryti duomenų subjektams sąlygų įgyvendinti aukščiau išvardintų teisių, kai įstatymų numatytais atvejais, reikia užtikrinti nusikaltimų, tarnybinės ar profesinės etikos pažeidimų prevenciją, tyrimą ir nustatymą, taip pat duomenų subjekto ar kitų asmenų teisių ir laisvių apsaugą.

Mes užtikriname, kad Jūsų asmens duomenys bus: tvarkomi teisėtu, sąžiningu ir skaidriu būdu, renkami nustatytais, aiškiai apibrėžtais bei teisėtais tikslais ir toliau netvarkomi su tais tikslais nesuderinamu būdu, adekvatūs, tinkami ir tik tokie, kurių reikia siekiant tikslų, dėl kurių jie tvarkomi (taikomas duomenų kiekio mažinimo principas), tikslūs ir prireikus atnaujinami (taikomas tikslumo principas), tvarkomi tokiu būdu, kad taikant atitinkamas technines ir organizacines priemones būtų užtikrintas tinkamas asmens duomenų saugumas, įskaitant apsaugą nuo duomenų tvarkymo be leidimo arba neteisėto duomenų tvarkymo ir nuo netyčinio praradimo, sunaikinimo ar sugadinimo (taikomi vientisumo ir konfidencialumo principai). 

Mes informuojame, kad atskleisime jūsų informaciją žemiau nurodytiems subjektams:

  • Kitoms šalims, kai to reikalaujama pagal įstatymus arba tai yra būtina siekiant apsaugoti mūsų teikiamas paslaugas.

Atvejai, kada mes galime atskleisti jūsų informaciją kitoms šalims:

  • norėdami nepažeisti įstatymų arba reaguodami į privalomą teismo proceso reikalavimą (pvz., gavę teisėtą nutarimą ar nutartį daryti kratą arba kitą teismo sprendimą);
  • norėdami patvirtinti savo veiksmų teisėtumą;
  • galime atskleisti jūsų informaciją susijusiai trečiajai šaliai bendrovių susijungimo, perdavimo ar bankroto atveju;
  • Kitais atvejais su jūsų sutikimu arba teisėtu jūsų prašymu. 

Informuojame, kad Jūs, manydami, kad Jūsų, kaip duomenų subjektų, teisės yra pažeistos, galite pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai. Daugiau informacijos apie Valstybinę duomenų apsaugos inspekciją ir skundų nagrinėjimą galite rasti čia: https://www.ada.lt/ 

Tais atvejais, kai įgyvendinate savo teises pateikdami rašytinį prašymą Valdytojo buveinės adresu paštu, kartu su prašymu būtina pateikti ir notaro patvirtintą asmens dokumento (paso, asmens tapatybės kortelės) kopiją.

 

KONTAKTAI

Jei turėtumėte su privatumo politika susijusių klausimų, susiekite su mumis ir mes jums padėsime:

Valdytojo rekvizitai:

Juridinio asmens pavadinimas: MB Samteka

Juridinio asmens kodas: 304890890

Buveinės adresas: Chemijos g. 29H, 51333 Kaunas

Tel. +37069459081

El. paštas: info@samteka.lt

Duomenys apie duomenų valdytoją kaupiami ir saugomi VĮ “Registrų centras” Kauno filiale.

 

BAIGIAMOSIOS NUOSTATOS

Ši Privatumo politika peržiūrima ne rečiau, kaip kartą per dvejus metus. Atnaujinę dokumentą, informuosime jus apie, mūsų nuomone, esminius pakeitimus paskelbdami pranešimą konkrečioje svetainėje. Jei prisijungsite ar naudositės mūsų teikiamu turiniu ir/ar paslaugomis po tokio pranešimo paskelbimo, laikysime, kad jūs sutinkate su naujais reikalavimais, nurodytais atnaujinime. Naujausia Privatumo politikos versija visada pateikiama čia www.ciaosole.lt .

preloader